Kompanija

Tajna uspeha

Naši zaposleni-kamen temeljac kompanije

Uspeh URSAPHARM-e zavisi pre svega od ljudi. Kreativna snaga naših zaposlenih, njihova posvećenost i motivacija čine čvrstu osnovu za odličnu tržišnu poziciju i predstavljaju pokretačku snagu za inovativni razvoj. Uspeh kompanije je obezbeđen angažovanjem više od 500 visokokvalifikovanih zaposlenih u našem sedištu i u različitim zemljama distribucije.

Uspeh kompanije URSAPHARM nije slučajan. Kompanija je od samog početka bila posvećena pre svega zadovoljstvu zaposlenih. Zaista, vodeći principi proizvođača farmaceutskih proizvoda kažu da uspeh pre svega zavisi od ljudi. Stoga je sasvim logično da URSAPHARM-a od početka ima ravnu organizacionu strukturu. Kratki kanali, brze odluke-sloboda koju naši zaposleni uživaju stvara ogromnu količinu kreativnosti i inovacija. Osim toga u URSAPHARM-i mnogo vremena i pažnje se posvećuje obuci i profesionalnom razvoju, kao i razmeni znanja. Novoosnovana akademija URSAPHARM, na primer, nudi kurseve obuke za sve dimenzije i na svim nivoima kompanije. Osim toga relativno visoka stopa zapošljavanja pripravnika-bilo da se radi o tehničkom, medicinsko farmakološkom sektoru ili administrativnoj oblasti-dovoljno govori. Stoga nije čudno što mnogi zaposleni u URSAPHARM-i ceo svoj radni vek provode u kompaniji.

 

Pored ljudske kreativnosti i energije, za farmaceutskog proizvođača je ključno da uvek ima najnaprednije tehničke kapacitete za implementaciju svog razvoja. Decenijama URSAPHARM kontinuirano ulaže u svoje proizvodne lokacije. Danas, kompanija proizvodi farmaceutske i medicinske proizvode izuzetnog kvaliteta u visoko efikasnim, ultramodernim proizvodnim pogonima. Sterilni, tečni i polučvrsti dozni oblici, kao što su kapi za oči, mast za oči i sprejevi za nos, proizvode se u takozvanim „čistim prostorijama“. Pored toga, široki proizvodni spektar URSAPHARM takođe uključuje čvrste dozne oblike kao što su tablete, filmom obložene tablete i kapsule. Visok standard u URSAPHARM-i demonstriran je velikim brojem uspešnih revizija i inspekcija od strane nacionalnih i međunarodnih vlasti. Tema „održivosti“ je takođe glavni prioritet za kompaniju: ekološki odgovorne i prihvatljive proizvodne metode i objekti su već dugi niz godina ustaljena praksa.