Proizvodi

Vitamini za oči

Dobar vid u starosti

Oko je naš najbitniji senzorni organ. Omogućava nam da percipiramo vizuelne informacije iz našeg okruženja. Svet bez ove mogućnosti je gotovo nezamisliv. Razlog više da se pazi na zdravlje oka, zato što je rizik za očne bolesti u rastu sa godinama. Dodatni faktori životne sredine i naš način života utiču na naše oči. Stoga, potrebno je paziti na oči.

Oči treba da budu podržane!

80% senzornih informacija koje primimo su vizuelne

Ne razmišljamo mnogo o činjenici da otvorimo oči i vidimo svet. Funkcionalna mrežnjača, koja hvata zrake svetlosti i prenosi ove informacije u mozak preko optičkog nerva, odgovorna je za naš vid. To nam omogućava 80% percepcije vizuelnih informacija iz našeg okruženja. Slabo oko može ometati vid i dovesti do gubitka kvaliteta života.

Možete učiniti nešto da održite normalan vid!

Regularne lekarske kontrole Vaših očiju pomoći će Vam da detektujete očne bolesti u ranijim godinama. Idealno, mogući faktori rizika bi trebali da se isključe kao što je pušenje, intenzivna sunčeva svetlost i neravnomerna ishrana. Jedite ishranu za zdravije očiju kao sto je zeleno povrće i riblje ulje, da bi očuvali Vaš vid.