Sistemi i proizvodnja

Planiranje, implementacija i proizvodnja – na najvišem nivou

U farmaceutskoj kompaniji kao što je URSAPHARM planiranje proizvodnih pogona je u skladu sa najnovijim i najvišim standardima kvaliteta. Njihova beskompromisna primena osigurava ispunjavanje strogih zahteva nacionalnih i međunarodnih zakona. Međutim, čak ni moderne proizvodne jedinice ne mogu da rade bez naših kvalifikovanih naučnika i zaposlenih. Njihovo znanje u razvoju, proizvodnji, kontroli kvaliteta i osiguranju kvaliteta je od suštinskog značaja za naše performanse. Sistemi za sadržaje bez konzervansa dostupni su i od našeg partnera URSATEC GmbH.

U našim cGMP-usaglašenim čistim prostorima, proizvode se sterilni tečni i polu-čvrsti dozni oblici kao što su kapi za oči i mast za oči. Čvrsti dozni oblici kao što su tablete, tablete obložene filmom i tvrde kapsule takođe pripadaju širokom proizvodnom spektru kompanije URSAPHARM.

Visoki standardi URSAPHARM u svim odeljenjima dokumentovani su brojnim uspešnim revizijama i inspekcijama nacionalnih i međunarodnih zakona, regulatornih tela i kupaca. Kao primeri se pominju sledeći standardi.

  • DIN EN ISO: 9001:2008
  • DIN EN ISO 13485:2012+AC:2012
  • EU GMP/cGMP standard