Superioran kvalitet iz URSAPHARM-e – proizvedeno u Nemačkoj

URSAPHARM Arzneimittel GmbH je međunarodna aktivna farmaceutska kompanija srednje veličine koja se etablirala kao tržišni lider u Nemačkoj zahvaljujući svom širokom spektru proizvoda u oblasti oftalmologije, posebno u sektoru lubrikacije očiju. Od svog osnivanja 1974. godine, URSAPHARM garantuje dosledno prevođenje inovativnih farmaceutskih koncepata u uspešne farmaceutske i medicinske proizvode – jedan od najuspešnijih razvoja je HYLO® asortiman proizvoda za lubrikaciju očiju. Asortiman proizvoda zaokružuju različiti proizvodi opšte prakse, u obliku filmom obloženih tableta, šećerom obloženih tableta, kapsula, granula, sprejeva i masti.

 

Pored toga, URSAPHARM koristi svoje kompetencije u razvoju, proizvodnji, kontroli kvaliteta i obezbeđivanju kvaliteta kao ugovorni proizvođač sa vrhunskim učinkom i partner za saradnju širom sveta. Kompanija ima sedište u Saarbrückenu i podružnice u Francuskoj, Beneluksu, Austriji, Poljskoj, Češkoj Republici, Slovačkoj, Portugalu, Rusiji, Srbiji i Indiji, kao i partnerske ugovore sa distributivnim partnerima u preko 74 zemlje.

Uspeh kompanije URSAPHARM zavisi pre svega od ljudi. Kreativna snaga naših zaposlenih, njihova posvećenost i njihova motivacija čine čvrstu osnovu za odličnu tržišnu poziciju i predstavljaju pokretačku snagu za razvoj inovativnih proizvoda. Uspeh kompanije je obezbeđen angažovanjem više od 500 visoko kvalifikovanih zaposlenih u sedištu u Saarbrückenu i u različitim zemljama distribucije.

Inovacija je naša vizija.

 

URSAPHARM d.o.o.Beograd-Novi Beograd
Bulevar Mihajla Pupina 10v/605
11070 Novi Beograd
Republika Srbija