hysan® zdravlje za Vaš nos

hysan® nasal ointment

Nos – mesto gde zaštitni film nije dovoljan

Nepovoljni uslovi kao što su suvi spoljašnji vazduh, pušenje, prašina, vetar ili hladnoća isušuju nos. Suva nazalna sluzokoža više ne može da obavlja svoj stvarni zadatak vlaženja i čišćenja udahnutog vazduha. Zaštitni film nosa postaje oštećen.

hysan® nasal ointment- pomoć kod suvih noseva

Tokom prehlade i gripa prednji deo nosa ponekad može postati bolan; nos postaje crven i obično je iritantno osetljiv. Umirujuća hidratacija i nega mogu pomoći u brzoj regeneraciji zahvaćenih područja i vratiti prirodnu vlažnost sluznici nosa.

hysan® nasal ointment- intenzivna nega

Vitamin A sadržan u mastima pruža zaštitnu, regenerativnu podršku i dugotrajan sloj na početnom delu nosa i na taj način vlazi kožu i sluzokožu. hysan® nasal ointment je veoma pogodan za intenzivnu i dugotrajnu negu nosa.

  • Nega i regeneracija prednjeg dela nosa upotrebom vitamina A
  • Bez konzervanasa i veoma dobra podnošljivost, čak i uz dugotrajnu upotrebu
  • Može da se koristi i do 6 meseci nakon otvaranja

hysan® nasal ointment

PZN Rok upotrebe nakon prvog otvaranja
5g 09440545 6 meseci
Za moguće rizike i neželjene efekte pročitajte uputstvo za upotrebu ili konsultujte Vašeg lekara ili farmaceuta. URSAPHARM Arzneimittel GmbH, Industriestraße 35, 66129 Saarbrücken, Germany


Slika pakovanja (verzija za štampanje)

Važna napomena:

Naši farmaceutski proizvodi su predmet stalnog razvoja. Za informacije u vezi sa proizvodom pročitajte uputstvo za upotrebu.

Drugi proizvodi