HYLO®

VitA-POS® eye ointment

VitA-POS® eye ointment
Noćna zaštita

Zaštita površine očiju tokom cele noći

Pošto oči ne proizvode mnogo suzne tečnosti dok spavate i redovno vlaženje očiju kapima za oči je nemoguće noću, površini oka je potrebna dugotrajna zaštita. Naša VitA-POS® eye ointment mast za oči poboljšava suzni film i štiti površinu oka tokom noći.

Noćna zaštita: VitA-POS® eye ointment

VitA-POS® eye ointment mast za oči je posebno meka i glatka mast za oči koja se lako i ravnomerno raspoređuje po površini oka i pruža dugotrajnu zaštitu. Mast ublažava osećaj peckanja, suvih ili umornih očiju. Vitamin A (retinol palmitat), glavna komponenta ove masti je prirodan sastojak suznog filma i obezbeđuje da se mast dobro meša sa prirodnom suznom tečnošću. Ovo obezbeđuje dugotrajnu zaštitu površine oka.

Pored toga, VitA-POS® eye ointment mast za oči može sprečiti sve simptome koje možete imati kada prvi put otvorite oči ujutru. VitA-POS® eye ointment se može koristiti zajedno sa kapima za vlaženje očiju (kapi za oči iz porodice HYLO tokom dana, VitA-POS® eye ointment mast za oči noću). VitA-POS® eye ointment mast za oči bez konzervansa se veoma dobro podnosi i može se koristiti do šest meseci nakon otvaranja.

VitA-POS® eye ointment

  • Mast za oči za lubrikaciju tokom noći
  • Olakšava simptome suvih i umornih očiju, kao i očiju koje peku
  • Poboljšava suzni film i štiti površinu oka tokom noći
  • Sa vitaminom A
  • Može se koristiti sa kapima za vlaženje oka
  • Bez konzervansa
  • Rok upotrebe: 6 meseci nakon otvaranja

VitA-POS® eye ointment PZN Rok upotrebe nakon prvog otvaranja Uputstvo za čuvanje
5 g masti za oči 16233255 6 meseci Čuvati na temperaturi do 25°C


 

Slika pakovanja (verzija za štampanje)

Važna napomena:

Naši farmaceutski proizvodi su predmet stalnog razvoja. Za informacije u vezi sa proizvodom pročitajte uputstvo za upotrebu.